TRINUTKA Kešu jemné čerstvě pražené 400g

Kód: KJ400
PURE LOW CARB
Značka: Trinutka
279 Kč 249,11 Kč bez DPH
Na objednávku

Čerstvě pražené kešu máslo, přirozeně nasládlé, do hladka mleté a tak krásně voňavé. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Srdce milovníků kešu září
Přirozeně nasládlé kešu máslo, které jinde jen tak neseženete. Nejkvalitnější kešu oříšky čerstvě pražené horkým vzduchem, ihned mleté do jemného krému a stočené do 400g skleněného obalu. Po ochutnání ihned poznáte rozdíl. Máslo je absolutně bez přísad, přesto je slaďoučké a voňavoučké. Vyzkoušejte, uvidíte!

Složení:
Kešu nasucho pražené.

 Produkt označený PURE:
- obsahuje pouze jednu hlavní složku,
- je 100 % ořechové či arašídové máslo nebo
- je 99,5 % ořechové či arašídové máslo v případě, že se jedná o máslo solené. 

 
Produkt označený LOW-CARB:
- je stravování založené na omezeném příjmu sacharidů a naopak vyššímu příjmu potravin s bohatým obsahem proteinů a tuků. Lidské tělo obvykle k nabývání energie využívá cukr nebo glukózu, kterou získává ze složenějších sacharidů v potravě a ukládá ji po kratší dobu v játrech nebo svalech. Pokud tento zdroj energie omezíme, tělo je nuceno ke svému chodu využít záložní zdroj, čímž je tuk. To vede k poměrně rychlému snížení hmotnosti a zlepšení dalších metabolických vlastností (např. snížení hladiny cukru v krvi, snížení pocitu hladu, hormonová rovnováha, zlepšení kognitivní funkce, omezení rizika cardiovasculárních onemocnění a stabilizace výkyvů nálady).
 

Výživové údaje ve 100g produktu:

Energie v kJ   2403 kJ
            v kcal 574 kcal

tuky

 - z toho nasycené mastné kyseliny

46,4 g

9,2 g

sacharidy

 - z toho cukry

32,7 g

5,0 g

bílkoviny 15,3 g
sůl <0,1 mg

 

Seznam alergenů: 8-D
TABULKA ZDE

Výrobce: RAD Company s.r.o.
EAN: 8594196990181

Doplňkové parametry

Kategorie: TRINUTKA OŘECHOVÁ MÁSLA
Hmotnost: 0.78 kg

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

5
4x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 6.10.2021
Není co vytknout

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: